Loupaná rajčata v rajčatové šťávě. Pro přípravu omáček i polévek.
Kapary ve slaném nálevu jsou vynikající jak samotné, tak pro přípravu jídel středomořské kuchyně - k rybám, masu i do těstovin.
Na slunci sušená rajčata naložená ve slunečnicovém oleji a dochucená oreganem, bazalkou a česnekem.
Zelený pepř se sklízí jako první, dříve než začnou bobule červenat. Neprobíhá fermentace, ale plody se ihned suší teplým vzduchem, nebo se nakládají do slaného či kyselého nálevu. Ideální například do omáček ke steakům.
Piri piri papričky - celé pálivé papričky ve slanokyselém nálevu.
Malé španělské cibulky ve slanokyselém nálevu. Výborné na jednohubky, chlebíčky nebo jako součást zeleninové oblohy.
Na plátky nakrájené pálivé papričky Jalapeňos ve slanokyselém nálevu. Výborné na jednohubky, chlebíčky nebo jako součást zeleninové oblohy. Lze použít na přípravu teplých i studených pokrmů.